MUSTAFA BEŞİKÇİOĞLU İLKOKULU VE ANAOKULU OLARAK DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ 'BEŞİKÇİOĞLU SÖYLEŞİLERİ'NİN BİRİNCİSİ

Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu ve Anaokulu olarak düzenlemiş olduğumuz 'BEŞİKÇİOĞLU SÖYLEŞİLERİ 1'incisine ilçemizin sevilen çocuk doktoru Gülten GÜNÜRÜN ile başlıyoruz.Hem kocaman bir aile olarak bir araya geleceğimiz hem de bilgilenecegimiz bu güzel günde sizleri de aramızda göremekten mutluluk duyacağız.

Söyleşimiz 2 Ekim 2023 Pazaresi günü saat:20.00'de Alaşehir Fethi Sekin Gençlik Merkezi'nde gerçekleşecektir.29-09-2023