Mustafa Beşikçioğlu Anaokulu
KURTULUŞ MAH. MUSTAFA BEŞİKCİOĞLU CAD. BEŞİKÇİOĞLU İLKÖĞRE SİTESİ OKUL BLOK NO 12 İÇ KAPI NO 21.KAT ALAŞEHİR / MANİSA

VİZYON

Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasında öncü, ulusal ve uluslar arası düzeyde tanınan, örnek alınan ve tercih edilen anaokulu olmak

MİSYON

Okul öncesi eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, ailelerle aktif katılımlı işbirliği içerisinde çocuklarımızı; ülkesine ve milletine bağlı, evrensel değerlere duyarlı, kendine güvenen, sorumluluk alabilen, çözüm üreten, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirerek; bilim, teknoloji ve yeni yaklaşımlar kullanarak uyguladığımız eğitimimizi tüm paydaşlarla koordineli olarak çalışıp destekleyerek ve okul öncesi eğitimin öneminin topluma duyurulmasına katkıda bulunarak çocukları geleceğe hazırlamaktır.

İKİLİ

Sabah: 07.30 12.30 Öğle : 12.30 17.30